logo-goeie-zaak

Nieuw designTunesisch aardewerk - Nieuw design

De schilderingen van het Tunesisch aardewerk is met de hand
aangebracht door echte vakmensen. Een groep dove vrouwen
ontwerpt de patronen en andere vrouwen en mannen
beschilderen het servies. Hierdoor is elk onderdeel uniek en
verschilt hij per keer een klein beetje.

 

Nieuwe Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft ons 3 nieuwe smaken beloofd. Omdat ze alleen de lekkerste en kwalitatief beste repen willen maken, zijn ze gestart met melk popcorn discodip en puur amandel zeezout. Ze doen hun uiterste best om op korte termijn alsnog ‘n derde Limited Edition in te laten vliegen om de feestvreugde compleet te maken. We houden je hiervan op de hoogte!

 Discodip  Amandel zeezout

Nieuwe Kazuri sieraden

Kazuri sieraden A  Kazuri sieraden B

Nu ook paarse Dopper

paarse dopplerDe Dopper, het ideale flesje voor kraanwater. Duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus vanaf nu bespaar je plastic afval en euro's. De Dopper is klimaatneutraal geproduceerd en draagt bovendien bij aan drinkwaterprojecten van ngo Simavi. De Dopper kan in de vaatwasser.
De Dopper is mooi vormgegeven en heeft ongeveer hetzelfde formaat als een Spa flesje. Handig om mee te nemen dus. En nog handiger, je kunt de bovenkant van de fles schroeven en gebruiken als glas.
Water voor Simavi
Een deel van de opbrengst van jouw Dopper gaat naar drinkwaterprojecten van Simavi. In ontwikkelingslanden helpt Simavi met het bouwen van waterputten, pompen en latrines – de basics voor een gezond leven.  Maar zelfs de Nederlanders onder ons die eerst aan zichzelf denken moeten overtuigd zijn: een waterflesje in de winkel is even duur als 1000 liter kraanwater… met de Dopper ben je dus veel goedkoper uit!

Openingstijden

Maandag

: 9.30 - 17.30

Dinsdag

: 9.30 - 17.30

Woensdag

: 9.30 - 17.30

Donderdag

: 9.30 - 17.30

Vrijdag

: 9.30 - 17.30

Zaterdag

: 9.30 - 17.00

Zondag

: gesloten