logo-goeie-zaak

Tony’s Chocolonely
De Limited Editions 2014 zijn er!

Misschien had je de buzzz al gehoord: De Limited editions zijn er weer! We zijn blij dat we het eindelijk weer van de daken mogen roepen. Drie te gekke & heel bijzondere smaakcombinaties waar je je vingers nog net niet bij op eet. Wees er snel bij, want ze zijn er maar tijdelijk, dus op is op! Nu te koop bij de Goeie Zaak Texel.
TonyChocalonyDec2014 Small

Melk & drop. We doen graag aan veldonderzoek. In Scandinavië vonden we een wel heel bijzondere smaak, chocolade met drop… Drop?? Dat kan in Nederland natuurlijk niet ontbreken! Maar dan wel met een lekkere salmiak  smaak, omdat het zout daarvan zo goed combineert met de zoete melkchocolade. Waar zouden we dat nou toch van weten?

Melk & walnoot & banaan. Met dank aan een stagiair afgelopen jaar vonden we deze gouden combi. De zoektocht naar Fairtrade bananen was zeer pittig, en volgens sommige bronnen zelfs onmogelijk. Dat tegendeel kunnen we nu bewijzen! Via een vriendelijke leverancier uit Leeuwarden hebben we heerlijke Fairtrade bananen uit Colombia. Samen met knapperige Franse walnoten vormen ze een onvergetelijke combinatie waarvan je blijft eten.

Puur & sinaasappel & rozemarijn. In de chocokeuken op het hoofdkantoor staat Tony’s Chocolonely’s smaakmaker Eva dagelijks te experimenteren. En zo was daar ineens de smaakcombinatie sinaasappel en rozemarijn. Zoet en kruidig in heerlijke pure chocolade met 51% cacao. Wauw. Dit is er eentje om direct van te houden! Of juist niet…

Crazy about Chocolate
Met deze Limiteds bewijzen we graag dat we niets zomaar zwart-wit zien en absoluut Crazy about Chocolate zijn. De repen zijn een bijzonder smakelijk kado voor iedereen, inclusief jezelf. Maar je draagt zo vooral de cacaoboeren in Ghana & Ivoorkust, een warm hart toe.

Met deze repen bouw je namelijk mee aan Tony’s weg naar 100% slaaf-vrije chocolade.
Houd onze Facebook pagina in de gaten, want de reep die het meeste in de smaak valt, wordt opgenomen in het vaste assortiment. Spannend!

Openingstijden

Maandag

: 9.30 - 17.30

Dinsdag

: 9.30 - 17.30

Woensdag

: 9.30 - 17.30

Donderdag

: 9.30 - 17.30

Vrijdag

: 9.30 - 17.30

Zaterdag

: 9.30 - 17.00

Zondag

: gesloten